Akce tohoto týdne

V neděli 23. června odjeli na Vltavu na školní výlet studenti 2.A a 2.B s prof. Zapletalem, Moučkou, Rozinkem a Lichtenbergem. Vrátí se ve středu 26. června.

Celý týden je ve znamení mimoškolních akcí, podle rozvrhu se učí již jen minimálně.

V pondělí 24. června si žáci nižšího gymnázia vymění učebnice na další školní rok a ve čtvrtek 27. června je pro ně připraven sportovní den. V úterý 25. června zhlédnou studenti sekundy, tercie, 5.V, sexty, 7.W a 1. ročníku v kině Vesmír film Velký finále o činnosti Polického symfonického orchestru. Přítomna bude zakladatelka orchestru Petra Soukupová. Film Oppenheimer je v kině připraven na středu 26. června pro 1.B, kvintány a sextány. Ve středu 26. června se odehraje volejbalový turnaj mezi týmy vyššího gymnázia.

V dalších dnech čeká na primány Den v antice a Den se zvířaty, řada tříd absolvuje regionální vycházky, exkurze do Malých Svatoňovic do Muzea bratří Čapků (3.B), exkurzi Po stopách Boženy Němcové (2.B, 3.B), Po stopách náchodských židů (4.V), tematický den Lidé a krajina na Náchodsku (4.W), exkurzi do Kuksu (3.A), Den s Williamem Shakespearem (1.A), návštěvu pevnosti na Dobrošově (1.B), literární, zoologické, biologické a matematické vycházky, Den s matematikou (3.A), bowling a další aktivity.

V pátek 28. června si přijdou studenti pro vysvědčení.

 

image_printTisk